3D Design

U kunt bij ons uw eigen model laten printen of modellen die u op één van de download sites zoals Thingiverse heeft gedownload. Maar indien u wel een idee heeft, maar nog geen 3D model en capaciteit om dit model te maken. Dan kunt u het door ons laten ontwerpen.
Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op gebied van modelleren in 3D CAD systemen. Wij hebben oa. ervaring in de matrijzenbouw, verpakking design, machinebouw en nog diverse andere mechanisch ontwerp.

Wij werken met de 3D CAD systemen SolidWorks en Onshape.
U kunt bij het aanvragen van de offerte aangeven dat u door ons het ontwerp wilt laten doen. Als u dan zoveel mogelijk details geeft, kunnen we op basis van deze gegevens een prijs afgeven. U kunt natuurlijk ons ook bellen als u dit handiger vindt.

Voor een klant hebben wij gereedschappen ontwikkeld om schroefdoppen op flessen te draaien. Zij moeten grote batches flessen dichtschroeven. Voorheen werd een metalen dop gebruikt, maar deze was zwaar en onhandig. Het nieuwe ontwerp wordt geprint in semi flexibel materiaal, wat zeer taai en slijtvast is. We hebben voor verschillende soorten doppen deze tool ontwikkeld en geprint.